Logo

Bøf stroganoff af svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

750 g svinekød fx. skinkesmåkød i strimler
fedtstof til stegning
4-5 håndskårne skiver bacon
2 løg
1 bakke champignoner
fløde
tomatpurè
salt, peber
paprika
hvedemel til jævning

Kød og bacon skæres i strimler, og løgene hakkes fint. Bacon og løg ristes let i fedtstof. Kødet krydres med salt, peber og paprika og brunes derefter sammen med det øvrige i gryden.
Når det er gyldent hældes fløde ved og retten småkoger i ca. 20 min. En stor spsk tomatpure tilsættes, saucen jævnes og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her