Logo

Bøf stroganoff 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skært oksekød
2 løg
500 g champignon
75 g margarine
1 dåse tomatpure (70 g )
5 dl piskefløde
salt, peber
2 tsk paprika
evt. jævning
 
Skær løg i terninger og kødet i strimler.
Krydr med salt, peber og paprika.
Svits løg og dernæst kød i margarinen.
Rens champignonerne og skyl dem under rindende vand i et dørslag.
Skær dem i kvarte eller halve og brun dem.
Kom løg, kød og champignon tilbage i gryden og tilsæt tomatpuré og fløde.
Lad retten simre ved svag varme under låg ca. 45 min. og smag til med salt.
Jævn evt. retten hvis saucen er for tynd.
Server retten evt. med kartoffelmos og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her