1 port.
100 g oksekød af filet, tyndstegsfilet, tykkam
¼ stk løg
50 g friske champignoner
½ spsk blød plantemargarine
½ spsk tomatpuré
½ spsk dijon sennep
¼ nip sort peber
1 nip salt
¼ dl cremefraiche 18%
Skær kødet i strimler.
Pil løget og skær det i tynde ringe.
Vask champignonerne og skær dem i skiver.
Svits løg og champignoner i margarinen, til væden fra champignonerne er kogt ind.
Varm en pande og brun kødet hurtigt ad flere gange.
Bland kød, løg, champignon, tomatpure, sennep og krydderier i en gryde.
Lad det hele koge ved svag varme 10-20 minutter afhængig af det valgte kød.
Kortest tid for filet.
Tilsæt creme fraichen og varm det hele igennem, men det må ikke koge.
Server ris, grønsager og råkostsalat til.
Slut af med en frugt eller dessert, fx. solbærsorbet.
Næringsindhold i 1 portion bøfstrogranoff, 2 dl kogte ris, 1 dl grønne ærter, 1 portion råkostsalat med ½ spsk vinaigrettesauce, 1 portion solbærsorbet
kj 2604, kcal 620, fibre 13,5 g , fedt 19,4g (28E%), mættet fedt 6,6g, flerumættet fedt 4,5 g, P/S 0,7, kolesterol 78 mg.