Logo

Bøf med spæk og kaperssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hakked oksekød
16 skiver tyndskåret spæk
Sauce:
2 spsk kapers
citronsaft
3 dl fløde

Steg de tynde skiver spæk sprøde på en tør pande.
Opbevar dem på bagepapir.
Form kødet i 4 store bøffer.
Krydr dem med salt og peber.
Steg dem rosa i lidt af fedtet fra spækket.
Hold dem lune i alufolie.
Kom kapers, citronsaft og fløde på panden.
Kog det jævnt og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her