Logo

Bøf med persillesky og haricots verts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 bøffer eller entrecotes
500 g haricots verts (friske eller frost)
1 dl hvidvin
2 spsk persille
2 spsk salatløg
evt. trøffelolie
smør
olivenolie
salt og peber

Drys bøfferne med salt og peber og steg dem 2-3 minutter på hver side.
Tag op og kog panden af med hvidvin i ca. 5 minutter. Pisk ca. 1 spsk koldt smør i saucen, vend persille i og tag panden fra varmen. Kog haricots verts møre i letsaltet vand nogle få minutter. Afdryp og vend med lidt løg og evt. nogle dråber trøffelolie. Server straks bøfferne med sky og bønner på varme tallerkener. Flutes er godt til.

Persillen kan skiftes ud med andre hakkede krydderurter, fx estragon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her