1 ½ kg tyksteg
2 dl rødvin
8 småløg
250 g gulerødder i tern
1 stort løg
2 hele nelliker
1 laurbærblad
50 g margarine
4 skiver bacon
½ tsk allehånde
¼ tsk peber
½ tsk timian
¼ l suppe
2-3 spsk hvedemel
kulør
Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad.
Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ovnfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over.
Retten stilles i ovn ved 165° i 1 ½ time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.