Logo

Bøf a la mode 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg tyksteg
2 dl rødvin
8 småløg
250 g gulerødder i tern
1 stort løg
2 hele nelliker
1 laurbærblad
50 g margarine
4 skiver bacon
½ tsk allehånde
¼ tsk peber
½ tsk timian
¼ l suppe
2-3 spsk hvedemel
kulør

Kødstykket marineres 1 døgn i rødvin tilsat små, pillede løg, gulerødder og et stort løg, hvori stikkes hele nelliker og laurbærblad.

Kødstykket tages op, tørres og brunes hurtigt i margarine på alle sider. Det lægges i et ovnfast fad. Bacon eller spækskiver vendes i en blanding af allehånde, peber og timian og lægges på kødet. Løg og gulerødder lægges rundt om. Marinaden koges med suppen og hældes ved. Tungt, tætsluttende låg lægges over.

Retten stilles i ovn ved 165° i 1 ½ time. Kødet tages op, skæres ud og lægges på fad med løg og gulerødder rundt om. Skyen koges ind over stærk varme, jævnes og smages til. Kulør kan tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her