Logo

Auberginesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 auberginer
2 hakkede løg
½ l grønsagsbouillon
4 æg
3 dl pi­skefløde
 
2 af auberginerne samt de 2 løg skæres i tern og koges møre i bouillon.
Væden hældes fra og de blendes og tilsættes lidt merian.
Æg og piskefløde røres sammen tilsættes salt og peber samt auberginemosen, som derefter hældes over i en ovnfast skål.
Dækkes med tynde skiver af auberginer som er ri­stet i olie og drysset med salt.
Sættes i ovnen ca. 1 time ved ca. 200º.
Smag og behag er jo mange ting, men personligt smager og lugter jeg mig frem, når jeg laver mad, da jeg føler, at det er vigtigere end at gå slavisk frem efter en kogebog.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her