Logo

Auberginepuré med blå ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g aubergine
1 ½ spsk olivenolie
50 g blåskimmelost
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
       
Gnid auberginen med lidt olie og bag den i ovnen 20 minutter ved 180ºC, vend den efter 10 minutter.
Køl auberginen af, flæk den, skrab kødet ud og hak det groft.
Rist auberginekødet på panden i resten af olien, det må gerne tage let farve.
Rør jævnligt, så det underste ikke får for meget.
Blend mosen til en fin pure med blenderstav,.
Tilsæt ost, hvidløg og persille og blend det med.
Smag til med salt og peber.
Stil pureen køligt, den kan holde sig en dags tid.
Kom den på små stykker ristet brød eller i minicrustader.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her