Logo

Appelsinstegt svinekam med svensk salat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam u/spæk
revet skal af en appelsin
2 spsk honning
1 tsk ingefær
smør
2 dl appelsinsaft
1 dl vand
salt
peber

Svensk salat:
2 æbler
4 syltede rødbeder
2 spsk syltede tyttebær
2 endivie salat

Kødet gnides med appelsinskal, ingefær, salt/peber.
Honning kringles over, mens svinekammen er i gryden.
Brunes først i smør og steges under låg i ca. 1 ½ time.
Husk at vende stegen nogle gange.

Den kraftfulde sky tilsættes fløde evt. lidt mere appelsinsaft og jævning.
Serveres med brunede el. smørvarmede kartofler.

Salaten blandes af skrællede æbler i terninger, hakkede rødbeder, endivie salat i tynde skiver og tyttebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her