Logo

Andesteg med æbler, appelsiner samt svesker i portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and af ca. 2,5 kg
2 dl portvin
Et halvt rødkål
4 appelsiner
4 æbler
1 glas akaciehonning
En halv fl. rødvin
1 spsk tørrede koriander
100 + 150 g smør

Skræl appelsinerne og skær dem i grove stykker. Skær æblerne i både.
Fyld anden med æblerne og appelsinerne, og læg den i en bradepande.
Krydr den godt med salt. Steg den i ovn på 250ºC i 15-20 min.
Skru herefter temperaturen ned til 100ºC og steg anden i ca. 2 timer.
Lun portvinen og læg sveskerne i blød.
Skær rødkålene i tynde strimler og sauter den af i honningen og smør
Tilsæt de tørrede koriander.
Smag til med grov peber.
Saucen: Brun hals og skrog af i en gryde.
Tilsæt rødvinen og kog den ind til det helve.
Tilsæt portvin fra sveskerne samt sauter-fonden fra anden.
Kog det ind til det halve.
Pisk saucen op med koldt smør og smag den til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her