Logo

Anderagout til pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sugo di nana

1 lille and
1 gulerod
2 rødløg
1 bundt persille
½ dl olivenolie
1 glas rødvin
1 kg flåede tomater
salt og peber

Skær alt kødet fra anden og kør det igennem kødhakkemaskinen, eller findel det i køkkenmaskinen, sammen med de pillede løg og den skrællede gulerod. Skyl og hak persillen. Steg det hakkede andekød, grønsagerne og benene fra anden i olivenolie over svag varme under omrøring, til det begynder at tage farve, det tager ca. 20 minutter. Tilsæt vin, lad det bruse op, tilsæt så tomaterne og lad ragouten koge i 2 timer over svag varme. Pil benene op af ragouten og server den som sauce over friskkogt pasta.
Gerne til Pici. Se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her