Logo

Andepølse fra Sydsjællands øer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ande- eller gåseblod
Halsskind
Æbletern
Rosiner
Rugmel
Fine byggryn
Garn til syning af skindet
Tilbehør: Puddersukker og smeltet smør
 
Blodet afvejes.
De øvrige ingredienser blandes og afvejes til samme vægt som blodet og alt røres til en blodpølse­rnasse, der stoppes i halsskindet, der syes i begge ender.
Pølsen koges ca. 1 time.
Pølsen serveres varm med puddersukker og smeltet smør.
 
Ligesom indvolde fra slagt­ningen af ænder og gæs blev brugt i forskellige retter, kun­ne blodet også anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her