2 andebryster
salt, peber
2 dl andebouillon
4 gulerødder
8 stænger bladselleri
2-3 dl presset appelsinsaft
lidt majsstivelse til jævning
Snit fedtlaget på andebrysterne i fine tern helt ned til kødet.
Brun det på en varm pande på fedtsiden først til det er gyldent og
derefter kort på kødsiden.
Krydr med salt og peber og pak hvert stykke ind i alufolie.
Steg dem i ovn ved 200ºC i 15-20 min.
Lad dem trække i 15 min inden de skæres i tynde skiver på skrå.
Saucen: Snit gulerødderne i tynde stave og selleri i tynde skiver.
Svits dem i det varme andefedt et par minutter.
Kom bouillon og appelsinsaft ved og lad det simre et par minutter.
Tilsæt sky fra pakkerne.
Jævn sausen med majsstivelse og smag til evt med sukker.
Serveres med ris eller pommes frites.
Tips: let at tilberede. Det meste kan laves i god tid. God gæsteret