Logo

Andebryst i rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst
Rødvin
Rosiner
Hasselnødder
Fløde
Tilbehør (Rødkålssalat):
Rødkål
Rosiner
Hasselnødder
Lys sirup

Andebrystet steges på en varm pande uden fedtstof med skindsiden først - Herfra kommer fedtstoffet.
Dernæst kommes det i en bradepande med salt og overhældes med rødvin, rosiner og hasselnødder.
Det skal stege i ovnen ved ca. 185ºC i 30 - 45 minutter alt efter størrelsen.
Skyen bruges til sauce og smages til med fløde, salt og peber.
Ekstra hasselnødder og rosiner kommes ved.

Tilbehør:
Rødkålen snittes fint og blandes med rosiner og nødder.
Tilsæt tilsidst lidt lys sirup som dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her