Logo

Andebryst i appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

2 beriberi-andebryst
1 appelsin
4 stjerneanis
1-1 ½ andebouillon
salt og peber
1-1 ½ Maizena
1 stegepose

Snit fedtet på andebrysterne i tern og drys med salt og peber.

Skær appelsinen i både, læg stjerneanis på kødet og kom andebrysterne i stegeposen med appelsinstykkerne.

Klip hul i posen, så dampen kan komme ud.

Læg posen i et ovnfast fad. 15-20 min ved 190ºC.

Tag fadet ud af ovnen og hæld saucen over i en gryde.

Pak kødet ind og lad det hvile mens saucen laves.

Skyen jævnes med Maizena og smages til med salt og peber.

Ved servering skæres brysterne ud i tynde skiver. Drys med salt. Serveres med grønt salat med valnøder og friske tranebær, der er ristet på panden m. 1 spsk smør og 1 spsk sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her