Logo

And tillavet dagen før

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

And
1 liter vand
1 tsk salt
 
Kog anden 1 ½ time på ryggen, lad anden stå og blive kold i vandet.
Tag den forsigtig op, skær den ud, læg den delt i bradepanden med
suppefedt over og kraften ved, drys med salt, så får man aldrig en sej and.
Den kan selvfølgelig også deles og kommes i fryseren til man skal bruge den.
 
Tips: Især godt når man har en del gamle ænder.
Det har ikke mislykkedes i 25 år.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her