Logo

And ovnstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Andebryst
2 tsk frisk ingefær
1 tsk stødt kanel
1 tsk peber
5-6 spsk soya

Ingefæren stødes grundigt i en morter og blandes med kanel, muskatnød, peber og soya til en marinade.
Skindet på andebrystet ridses i tern, så det kan suge marinaden , som hæver over og gnides ind i skindet. Lad
kødet stå og trække i mindst 30 minutter.
Steg andebrystet i ovnen ved 200ºC i 20-30 minutter. Det skal være gennemstegt.
Skær andebrystet i skiver, pynt med lidt grønt og server straks med ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her