500 g andebryst med skind
1 spsk vand
1 spsk lys, tør sherry
3 spsk blommesauce
2 spsk jordnøddeolie
2 fedknust eller skiveskåret hvidløg
3-4 forårsløg
1 spsk soyasauce (kan udelades)
Tag skindet af andebrystet, og skær det i tynde strimler.
Skær kødet i tynde skiver og stil det til side.
Skær forårsløgene i tynde skiver.
Bland vand, Sherry og blommesauce i en kande.
Varm en wok op og tilsæt 1 spsk jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, sauteres andeskindet gyldent og sprødt i 2-3 minutter.
Tag det op med en hulske, og dryp af på køkkenpapir.
Tør wokken af og varm den op igen.
Kom resten af olien i, og når den er rygende varm, tilsættes hvidløg, efter ½ minut andekødet, der steges 3-4 minutter, til det er brunet. Hæld blommesauce-blandingen i og steg videre et par minutter.
Kom forårsløgene i, og efter 1 minut evt. soyasauce.
Tag wokken af blusset og drys det sprøde andeskind over.
Kogte, hvide ris og en frisk, grøn salat passer bedst til denne ret.