Logo

And à l'orange i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg and
salt
peber
vand
bouillonterninger
skallen af 3 vaskede appelsiner skåret i strimler
1 dl vand eller hvidvin
2 dl appelsinsaft
meljævning

Stegesoen (Römertopf) lægges i koldt vand 1 time før brug.
Anden lægges let gnedet med salt og peber i en bradepande og gnides her med fine skaller af appelsinerne, og omkring anden hældes koldt vand. Sættes i en varm ovn ved 225º og når vandet bobler, skrues ned til 200º og hele tiden på nederste rille. Anden steger her i 2 timer. Skyen sies fra anden og i en gryde tilsættes hvidvin/vand og appelsinsaft, og saucen koger op, jævnes og smages til.

Trekantkartofler.
Store kartofler skæres ud til både( trekanter) der koger i 5 min. i vand tages op og lægges i en bardepande, stænkes med olie eller smørklatter og letsteger her videre i 15-20 min. vendes af og til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her