Logo

Agurkerand 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ skyllet agurk
1 lille skalotteløg
1 spsk estragon
1 spsk persille
citronsaft
salt
peber
8 blade husblas
2 ½ dl hønsebouillon

Flæk agurkerne, tag kernerne ud og skær dem i små stykker.
Resten blandes med bouillon, husblas.
Hældes i en randform til den er stivnet.
Ved serveringen lægges salatblade i midten og der fyldes med fx. rejer eller lign.
Ser flot ud på et stort frokostbord og smager godt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her