Logo

Afbagning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

smør/margarine
med hvedemel
væske

Mørk afbagning:
smør/margarine
med hvedemel
brun sky eller suppe

Smør/margarine afbages med hvedemel og spædes med væske under omrøring eller piskning.
Kold væske tilsættes ad flere gange, kogende væske tilsættes på én gang.

Til mørk afbagning til brun sauce brunes fedtstoffet, før melet tilsættes, og der spædes med brun sky eller suppe.
Til lys afbagning svitses hvedemel og fedtstof let sammen, og der spædes med lys sky eller suppe.
Til hvid sauce smeltes fedtstoffet og røres sammen med melet, og der spædes med mælk eller fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her