Logo

Aamanns rullepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pr. kg magert svinebryst uden svær:
Dag 1:
40 g hav­salt,
7 g suk­ker,
2 alle­hånde,
½ tsk koriander­frø,
1 laurbær­blad,
10 sorte peber­korn

Dag 4:
Løg - finthakket,
bred­bladet persille - hakket,
koge­lage med: (gerne griseben),
persille­stilke, selleri, løg, timian osv.

Dag 1: Alt knuses sammen til en kryddersalt og gnides ind i svine­brystet, som derefter sættes på køl i fire dage - vendes minimum én gang om dagen.
 
Dag 4: Brystet skylles for over­skyd­ende salt, tørres og bredes ud.
Der læg­ges en blanding af lige dele saute­ret løg og persille - med lidt salt, peber og allehånde i, oven på brystet.
Der snøres, og rullepølsen koges i kogelagen, til den er lige præcis mør - men ikke smørmør - i cirka 1 ½ time.
Lægges i pres med kogelage ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6802-04-2010 07:44:47 Joan Martinsen
En rigtig god rullepølse - smager pragtfuld

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her