Logo

Ørredlasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 ørredfiletter (u/skind)
3-4 porrer
2-3 tomater
1 stort rødløg
4 gulerødder
1 squash
2 poser spinat
½ pk lasagneplader
1 ½ karton mornaysauce
½ spsk olivenolie
topping-ost (vælg selv fx cheddar)
salt, peber
 
Hak løg, squash og porrer og skær gulerødderne i tynde skiver.
Spinaten skylles og drænes meget grundigt.
Skær/del ørredfiletterne i små stykker.
Løg, porre og squash svitses i olien på panden og efter 3-4 minutter
tilsættes ørred samt salt og peber.
Lad det stå i 4-5 minutter ved høj varme.
Skær tomaterne i skiver.
I et ovnfast fad kommes nu skiftevis et lag grønsager, et lag spinat, en
omgang mornay sauce og et lag lasagneplader - afhængig af hvor vild man
er med tomater kan man flerdoble mængden, men de indgår her som et
lag for sig selv (fx. et lag midterst i lasagnen).
Spinat og grønt mister ca 40% fylde ved stegning/dræning, så vær lidt
nærig pr lag eller brug mere grønt.
Uanset hvor meget man dræner sin spinat inden lagdelingen vil den give
en del væske til lasagnen, så lad den lige stå 4-5 minutter efter den er
kommet ud af ovnen; så kan den nå at sætte sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her