Logo

Ølmarineret okseinderlår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okseinderlår i tynde skiver marineres et par dage i en marinade af feks. Ale nr. 16 blandet med Gambrinus Dark.
Det marinerede kød brunes, der drysses lidt hvedemel på, og der hældes okse- eller kalvefond ved.
Urter tilsættes efter gehør, fx. gulerod og selleri, og smagen justeres med stærk sennep, tomatkoncentrat og brun farin og krydres med timian eller lignende.
Som tilbehør serveres en grov mos af rodfrugter - kartoffel, selleri og gulerod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her