Logo

Ølmarinerede pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ølmarinade:
2 dl tomatpuré
1 dl barbecuesauce
3 dl pilsner gerne classic eller lager
1 stor fed hvidløg
2 tsk rørsukker
1 spsk engelsk sauce
1 spsk sojasauce
5 stænk tabasco
 
Bland ingredienser i et syltetøjsglas eller en dressingflaske og ryst dem godt sammen.
Lad marinaden stå til næste dag.
Læg det ønskede antal pølser i et halvdybt fad og hæld marinaden over, så de er lige dækket.
Lad pølserne trække køligt i et par timer.
Dup pølserne tørre med køkkenrulle og prik skindet.
Steg dem på grill eller pande. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her