Logo

Æggekage Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt til "dagen derpå"

 

8 æg

et par spsk olie

et godt klip grønt

3 spsk flødeost

2 dl mælk

3 spsk majsmel

salt og peber

 

Æg, olie og flødeost piskes godt sammen.

Bliv ved med at piske, mens majsmel og mælk kommes ved, og krydr med salt og peber.

Stik hovedet ned i køleskabets grønsagsskuffe og tag hvad du vil have.

Snit godt med grønsager op i æggemassen, kom det helei et ildfast fad og sæt det i ovnen ved 180°C en halv times tid.

Klip grønt henover inden du serverer sammen med brød og kold reparationsmælk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her