Logo

Æggekage med flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

10 Skiver bacon
4 Æg
1 dl Vand eller mælk
1 ts Kartoffelmel
¼ ts Peber
Salt

Baconen ristes på panden over svag varme til de er gyldne og sprøde, tages herefter op og holdes varme. Æggene piskes sammen, væske, hvedemel og krydderier piskes i, der skal kun bruges salt hvis flæsket er fersk. Dejen hældes på panden i det afsmeltede fedt og stivner over svag varme. Når massen er lysebrun på undersiden men saftig på oversiden lægges flæsket på, og der pyntes med purløg. Serveres med Rugbrød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her