Logo

Æggeglaseret laksetournedos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g laks, koteletter
15 g smør
¼ tsk salt
2 stkæg - hele , kogte
1 ½ tsk dijonsennep
100 g brøndkarse
1 ¼ stk porre
¼ stk citron
4 g karse, frisk
4 dl ris, jasmin

Skær benet fra laksekoteletten og form den som en tournedos.
Hold den sammen med tandstikker eller nåle. Læg tournedoès i et smørsmurt ovnfast fad. Fordel smørret på den og krydr med salt.

Tildæk fadet med alufolie og stil det på midterste ribbe i en 220 º varm ovn. Steg fisken i 20 min.
Hak de blødkogte æg groft og bland dem med dijonsennep og brøndkarse.
Fordel blandingen på tournedosen og stil fadet tilbage i ovnen uden folie i 5 min. Skær porrerne i strimler og blancher dem i letsaltet vand.
Anret tournedosen på tallerken og fordel porrestrimler rundt om.
Hæld skyen fra fadet ved.

Pynt med citronbåde og karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her