Logo

Åleroulade fra Sønderjylland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor ål, gerne fed
1 stort løg, hakket
salt og peber
 
Fileter ålen og læg det hakkede løg med salt og peber på kødet.
Rul ålen sammen til en roulade i pas­sende størrelse.
Hæft den sammen med kødnåle.
Pak derefter rouladen i alufolie og kog den i en gryde med lid vand i, ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her