Logo

Ålefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 små ål
2 l. vand
4 gulerødder
2 porrer
½ selleri
Suppevisk af porre- og selleritop
100 g ærter
1 røget snitte
Sukker
Eddike
Jævning
Persille
 
De store grønsager skæres i mindre stykker.
Den røgede snitte koges sammen med grønsagerne og suppevisken.
Skum omhyggeligt.
Ålene renses og skæres i stykker af 3 cm længde.
Når kødet er mørt, tages det op og ålene lægges i gryden sammen med urterne og koger til de er møre.
Snitten skæres i små terninger og ristes på en pande.
Suppen jævnes og smages til med sukker og eddike.
Der drysses med de ristede snitteterninger og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her