Logo

Åleæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-7 æg
2 dl piskefløde
klippet purløg
smør
salt og peber
ca. 300 g røget ål i velpillede stykker
    
Æggene piskes let sammen med fløde, salt, peber og nogle spiseskefulde
purløg.
Smørret smeltes på panden, æggemassen hældes i og bages til den begynder at stivne.
Stik i den og ligesom skub æggemassen sammen.
Når æggemassen er så tyk at den kan "bære" lægges ålestykkerne på og
ekstra purløg drysses over.
Alt varmes under låg.
Serveres med groft rugbrød, smør og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her