Logo

Bøf stroganoff med kartoffelmos 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

50 g smør/olie
ca. 600 g oksekød i strimler
2 grofthakkede løg
1 bk champignons (250 g)
1 tsk paprika
2 dl bouillon
2 dl piskefløde
2 spsk koncentreret tomatpuré
evt. 2-3 spsk sherry eller hvidvin
evt. 1 dl cremefraiche
groft kværnet salt og peber

Kartoffelmos:
750 g kartofler
0,75 dl mælk
10 g smør
salt og hvid peber

Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Tag det op. Brun løgene og champignonenerne i den anden halvdel af fedtstoffet. Kom kød, løg, champignons, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på og lad retten simre i 30-45 min afhængig af kødet. Når kødet er mørt kommes cremefraiche i og retten koges igennem. Smages til med salt, peber og vin.

Kartoffelmos:
Kog kartoflerne uden salt. Når de er kogt, moses de og der justeres med mælk og smør. Smag til med salt og peber.

Server Bøf Stroganoff med kartoffelmos og en frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her