Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)
½ kg kalkunschnitzel
½ kg frisk spinat
50 g smør
1 ½ dl fløde
salt og peber
1 rød peberfrugt
1 bdt persille
Tilbehør: butterdejssnitter
Skær kalkunkødet i smalle strimler.
Nip spinaten fri for grove stængler og skyl den herefter i flere hold koldt vand.
Smelt halvdelen af smørret i en gryde.
Kom spinaten heri og damp den fåmin.
Kom fløden i og kog sammen ganske kort.
Smag til med salt og peber.
Hold det varmt.
Brun resten af fedtstoffet på en pande.
Rist kalkunstrimlerne heri - de skal kun have få minutters stegning.
Kom peberfrugtstrimler på og lad dem riste med ganske kort.
Krydr med salt og peber.
Anret spinaten i et halvdybt fad og fordel kalkunstykkerne og peberfrugt-strimlerne her på.
Drys med hakket persille og server.
Butterdejssnitter kan serveres til.