Logo

Røget ål - rensning af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ålen skæres fra hoved mod hale langs rygsøjlen, så man far 2 fileter.
Kanten på begge sider skæres af fileten (så lidt som muligt).
Læg fileterne med skindsiden nedad.
Med knivens sløve side føres spidsen ind mellem haleskindet og kødet, og kniven trækkes igennem fileten.
Skær ålen ud i stykker, der passer til rugbrødets længde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her