Logo

Lauras svinekødscalypso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter eller steaks uden ben, der bliver tilberedt i denne krydrede rom- og sukkerglasering får en typisk tropisk smag. Sørg for at koteletterne eller steakene er omkring 2,5 cm tykke, så de forbliver saftige, når de er tilberedt. Til 4 personer.
 
4 x 175 g svinekoteletter eller steaks uden ben
2,5 cm frisk ingefær, skrællet og fint revet
2 fed hvidløg, knust
2 spsk mørkt muscovadosukker
2 spsk solsikkeolie
1 god knivspids allehåndekrydderi
2 spsk mørk rom
2 spsk ananassaft
 
Bland ingefær, hvidløg, sukker, olie, allehånde­krydderi, rom og ananassaft sammen i en dyb skål.
Tilsæt koteletterne og vend dem et par gange i marinaden.
Dæk til og lad dem marinere ved stuetemperatur i 2 timer eller natten over i køleskabet.
Grill koteletterne over mellemvarme kul i 6-7 minutter på hver side, idet du af og til kommer lidt af marinaden over.
Denne ret smager godt sammen med Lauras jamaicanske ris og ærter eller Caribisk blandet salat med bønner og acajounødder -  plus selvfølgelig ­lidt calypsomusik og masser af Lauras caribiske rom punch.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her