25 mellemstore rejer
4-5 kop pervand
2 stilke citrongræs (skæres som tændstikker)
2 stk frisk galangarod (skæres i skiver)
1 spsk fiskesauce
2 tsk lime saft
6-7 citronblade
2 forårsløg (skæres i skiver).
2 stk chili (flækkes)
2 stk skalotteløg små (hakkes fint)
3-4 stilke koriander (bladende plukkes af)
Kom vandet i en gryde og tilsæt så skalotteløg, galangarod, fiskesauce og citrongræs, bring i kog, og kog ca. 3 min.
Tilsæt rejerne og kog 1 min.
Tilsæt så citronblade, limesaft og chili og kog igen ca. 1 min.
Retten tages af og serveres i 2 små skåle og serveres som en suppe. Korianderblade og forårsløg drysses i de 2 skåle, og retten er klar til servering.