Logo

Mexikansk gratin med ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 majs-chips
1 squash i tynde skiver
1 spsk salt
250 g hakket oksekød
1 spsk olie
1 løg skåret i ringe
1 stilk bladselleri i skiver
1 fed hvidløg
1 nip cayennepeber
2-3 dråber tabasco
2 spsk tomatpuré
1 ds hakkede tomater
Salt og peber
½ liter mornaysauce
Tilbehør: Grøn salat 
  
Bland squashskiverne med salt og lad det trække, mens farsen tilberedes.
Steg løg, selleri og kød.
Tilsæt tomater og krydderier og lad det koge i et par minutter.
Pres vandet af squashskiverne og skyl dem hurtigt fri for salt.
Hæld et tyndt lag fars i et ovnfast fad, herpå lægges nachos og
squashskiver.
Afslut med et lag af fars og fordel mornaysaucen henover.
Gratineres i ovn i ca 30 min. ved 200°C

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her