Dej:
180 g hvedemel
75 g smør
1 tsk salt
2 spsk koldt vand
Fyld:
1 dåse tun i vand
1 porre
½ tsk salt
2 æg
1 ½ dl cremefraiche
50 g reven emmentaler
1 spsk hvedemel
1 tsk tørret basilikum
salt og peber
Dej:
Sigt melet og smuldr smørret i.
Tilsæt salt og saml dejen med vand.
Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Forbag bunden ved 200°C i 10 min.
Fyld:
Hæld tunen til afdrypning.
Skær porren i ringe og kog dem i 2 min.
Hæld dem til afdrypning i en sigte.
Pisk æg med cremefraiche, ost, hvedemel, basilikum, salt og peber.
Vend tun og porreringe i æggemassen og fordel fyldet på den forbagte
tærtebund.
Bag tærten færdig ved 200°C i 25 min