Logo

Tærte med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
180 g hvedemel
75 g smør
1 tsk salt
2 spsk koldt vand

Fyld:
1 dåse tun i vand
1 porre
½ tsk salt
2 æg
1 ½ dl cremefraiche
50 g reven emmentaler
1 spsk hvedemel
1 tsk tørret basilikum
salt og peber

Dej:
Sigt melet og smuldr smørret i.
Tilsæt salt og saml dejen med vand.
Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Forbag bunden ved 200°C i 10 min.

Fyld:
Hæld tunen til afdrypning.
Skær porren i ringe og kog dem i 2 min.
Hæld dem til afdrypning i en sigte.
Pisk æg med cremefraiche, ost, hvedemel, basilikum, salt og peber.
Vend tun og porreringe i æggemassen og fordel fyldet på den forbagte
tærtebund.
Bag tærten færdig ved 200°C i 25 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her