1 kg kanin, flået og renset
salt
frikskværnet peber
1 løg
2 grønne peberfrugter
4 tomater
3 spsk olivenolie
250 g champignon
2 spsk hvedemel
2 fed hvidløg
3 dl bouillon
1 bundt persille
Partér den istandgjorte kanin.
Krydr stykkerne med salt og peber.
Pil løget og skær det i ringe, Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i ringe. Skold og flå tomaterne.
Befri champignonerne for rodskive, skyl dem grundigt,. De største deles en gang.
Lad olien blive varm i en stegegryde. Brun kaninstykkerne på alle sider.
Kom løgringe i og lad dem snurre med få min.
Drys melet i gryden og tilsæt peberfrugtringe og tomater. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i gryden. Tilsæt bouillon og lad ragouten snurre ca. 50 min., eller til kødet er mørt.
Kom champignon i gryden og lad retten snurre endnu 5 min. Smag evt. til med mere salt og peber.
Kom ragouten i et halvdybt fad. Skyl, tør og hak persillen. Drys den over ved serveringen.