Logo

Kaninragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kanin, flået og renset
salt
frikskværnet peber
1 løg
2 grønne peberfrugter
4 tomater
3 spsk olivenolie
250 g champignon
2 spsk hvedemel
2 fed hvidløg
3 dl bouillon
1 bundt persille

Partér den istandgjorte kanin.
Krydr stykkerne med salt og peber.

Pil løget og skær det i ringe, Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i ringe. Skold og flå tomaterne.
Befri champignonerne for rodskive, skyl dem grundigt,. De største deles en gang.

Lad olien blive varm i en stegegryde. Brun kaninstykkerne på alle sider.
Kom løgringe i og lad dem snurre med få min.

Drys melet i gryden og tilsæt peberfrugtringe og tomater. Pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint eller knus dem i gryden. Tilsæt bouillon og lad ragouten snurre ca. 50 min., eller til kødet er mørt.

Kom champignon i gryden og lad retten snurre endnu 5 min. Smag evt. til med mere salt og peber.
Kom ragouten i et halvdybt fad. Skyl, tør og hak persillen. Drys den over ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her