1 glas champignon eller tilsvarende friske.
1 smøreost naturel (Philidelphia/Cheasy)
1 pk skinke i skiver eller strimler.
1 bdt purløg (skyllet og klippet).
Salt, peber, paprika.
Sød fransk sennep.
1 pk butterdej (5-6 plader).
Champignon afdryppes i sigte eller friske champ. rengøres og skæres i skiver og steges på pande.
Smøreost, skinke, klippet purløg, salt, peber, paprika og sød fransk sennep blandes sammen og smages til.
Butterdejs pladerne lægges ovenpå hinanden og rulles ud til en rektangel.
Fyldet lægges på midten af den udrullede plade og dejen foldes indover i top og bund.
Derefter i siderne. (Siderne kan skæres i smalle strimler (fra midten og ud til kanten, vandret) ind til fyldet og "flettes").
Skinke stangen sættes i ovnen på 200°C midt i ovnen og bages 30-35 min. til dejen er gylden brun.
Tips: Hvis skinkestangen laves som hovedret, serveres der grovbrød og en neutral pastasalat evt. med dressing til.