1 stk Lammebov
3 stk Rødbede
300 g Foie Gras
3 dl Rødvin
1 dl Hvid portvin
2 dl Lammefond (alternativt benyt en kalve bouillon terning)
3 dl Criollo stout
225 g Rørsukker
Smør
Salt Sort peber
Lammeboven udbenes og omrulles med snor (få evt. Deres slagter til at gøre dette). Rødbeden renses og skrælles. Sukker karamelliseres, criollo stout tilsættes sammen med 3 dl vand. Karamellen koges klar. Rødbeden koges mør i karamellen og holdes klar. Criollo stout, rødvin og portvin bringes i kog, tilsættes lammefond. Lammeboven tilsættes og skal nu simre i ca. 3 timer. Lammeboven portionernes i 4 lige store dele og holdes varm. Fonden koges ind til passende smag og konsistens. Foie Gras'en portionernes og brunes hurtigt på panden på begge sider. Fedtet fra panden blandes sammen med lammefonden og hældes over kødet.
Maden anrettes pænt og med masser af kærlighed….højt skum