Logo

Sprængt andelår med smørristet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andelår
Køkkensalt
Tilbehør:
Smør
Spinat
Tomat
Rødløg
Olie/eddike

Andelåret gnides godt med 1 spk køkkensalt og lægges i køleskab i 2 døgn.
Låret koges i en gryde hvor vandet dækker i 1 time.
Tilbehør:
Smelt smørret på panden og rist spinaten.
Skær ½ tomat i skiver og drys 1 spk hakket rødløg over. Brug olie eller eddike som dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her