Logo

Tournedos med persillepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tournedos’er a ca. 180 g
olivenolie
1 lille bdt persille
¾ dl hasselnøddekerner
1-2 fed hvidløg
1 spsk revet parmesan

Brun kødet hurtigt på en varm pande og afkøl.
Skær en lomme i hver.
Kom persille, hasselnødder, hvidløg og parmesan i blenderen og kør lidt olie i, til det lige hænger sammen.
Drys med salt og peber og fyld tournedos’erne, som stilles i en 225°C varm ovn i ca 5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her