Logo

Koteletter af ged

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store gedekoteletter
1 dl rasp
2 spsk hakket persille
1 tsk knust enebær
½ tsk tørret estragon
2 sammenpiskede æg
4 spsk olivenolie
salt
peber

Bland rasp med persille, enebær og estragon.
Gnid koteletterne med salt og peber og vend dem i de sammenpiskede æg.
Vend dem derefter i raspblandingen og steg koteletterne i olivenolie til de er gyldne.

Server kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her