Logo

Marineret kalkunbryst 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalkunbryst (helt stykke, gerne med skind)

Marinade:
2 dl rødvin
½ dl majs- eller vindruekerneolie
1 spsk kinesisk soja
1 spsk citronsaft
3-4 spsk sukker
2 fed presset hvidløg

stegning:
2 spsk olie
2-3 dl vand
majsstivelse eller saucemel
1 ½ dl piskefløde

Spiresalat:
100 g snittet icebergsalat
100 g bønnespirer
100 g solsikkespirer
100 g vindruer i skiver
50 g hakkede mandler

Dressing:
1 ½ spsk olie
½ spsk citronsaft
½ spsk rødvinseddike

Læg kalkunbrystet i et fad, overhæld med marinaden, dæk med film og sæt det i køleskabet 2-3 timer.
Varm en stegegryde med olie godt op.
Dup kalkunbrystet tørt, gnid det med salt og brun det på alle sider.
Hæld marinade og vand ved og lad det småstege 1 time under låg.
Tag stegen op og skum fedtet af skyen.
Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber.

Servering:
Serveres med hasselbackkartofler og spiresalat med druer

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her