Logo

Sildegratin 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, skylles og befris for ben. Indeni hver sild lægges en stor renset ansjovis og lidt hakket chutney. Sildene foldes sammen og lægges i et smurt gratinfad. 4-5 spsk mælk udpiskes med 2 æg, ½ tsk hvedemel og lidt salt. Hældes over sildene, strøs med rasp og sættes i ovnen i ca. 35 min. ved 170ºC. Serveres med stuvede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her