Delikat fiskeret - Der kan bruges ørred eller hvilken som helst hvid fisk til denne ret.
4 stk tykke laksefileter
45 gram smør
Porre og kapers sauce:
50 gram smør .
1 hakket porre ( kun den hvide del)
¼ liter hvidvin
1/8 dl piskefløde
2 spsk afdryppede kapers
1 spsk hakket frisk bredbladet persille
Smør en bageplade med smeltet smør, læg laksen på pladen og smør fileterne med smør.
Grill fileterne ved mellemvarme uden at vende dem til fisken er stegt og til at skille ad med en gaffel, tag fileterne af og dæk til og hold varm.
Smelt smørret til saucen i en lille gryde, steg porren til det er klart og blødt, hæld vinen og piskefløde på og lad det simre til cremet konsistens.
Rør kapers og persille i og krydr med salt og peber.
Hæld den varme sauce over fisken og server med små dampede nye kartofler til.