Logo

Tomatchutney 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g tomater
250 g løg
1-2 friske chilipeber
3 spsk olie
6 hele nelliker
1 ½ dl rødvinseddike
150 g farin
salt, friskkværnet peber
reven muskatnød
 
Skold tomaterne, flå dem og del tomaterne i kvarte.

Skrab kernerne væk og skær tomaten i terninger.
Pil løgene og skær dem i terninger.
Flæk chilierne, fjern kernerne og skær chilierne i små stykker.
Varm olien i en bredbundet gryde, tilsæt løgene og svits dem klare.
Kom tomaterne, chili, nelliker, vineddike, farin, salt, peber og muskat i
gryden.
Kog chutneyen ca. 20 min. ved jævn varme.
Rør i den af og til og hæld den i en skål. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her