Logo

Citronfromage Lækker og luftig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronfromage Lækker og luftig

 

Hvis du ikke allerede er vild med citronfromage, så bliver du det, når du smager denne variant. Fromagen er luftig, lige tilpas syrlig og sød på samme tid.

Tid: ca. 20 min. plus tid til, at fromagen kan sætte sig. (4 pers.)

 

# Citronfromage:

3 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
revet skal og saft af 3 økologiske citroner
3 blade husblas
3 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde
*

Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommer, sukker og revet citronskal godt sammen.

Pisk æggehviderne stive.

Pisk fløden til blødt skum.

Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 min.

Vrid den fri for vand, og smelt den ved svag varme i en skål over vandbad.

Tag skålen af varmen, og hæld citronsaften i den smeltede husblas.

Vend dernæst med de piskede æggeblommer, halvdelen af flødeskummet og æggehviderne.

Stil fromagen i køleskabet, til den er stiv.

Top med resten af flødeskummet inden servering.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her