400 g rejer
1 grøn peber
1 rød peber
25 g smør
1 spsk olie
1 spsk karrypulver
2-3 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
1 lille ds (80 gr.) tomatpuré
1 ½ dl piskefløde
¼ tsk chilipulver
salt/peber fra kværn
persille
Lad al væden fra rejerne dryppe af og læg dem på køkkenrulle. Rens peberfrugterne og fjern kernerne og skær dem i små tynde strimler. Smelt smør og olie på en stor pande el. gryde. Kom de helt tørre rejer i og lad dem svitse et par minutter. Drys karry over og lad det svitse med. Hæld peberstrimlerne ved. Pres hvidløgsfeddene over og tilsæt de hakkede, flåede tomater med væde samt tomat puré. Lad det hele snurre i 5 minutter. Hæld fløden ved og smag til med chilipulver, salt og peber. Saucen skal bide på tungen.
Serveres med løse ris og flûtes. Ved serveringen drysses med hakket persille.